Popravila poškodb na usnju

Popravilo poškodb barve avtomobilskega usnja

 

Značilne sledi obrabe pri avtomobilskem usnju lahko z našimi produkti uspešno očistite, popravite in negujete. Posebej vstopni del voznikovega sedeža je izpostavljen močni obrabi in originalna barva se hitro obrabi. 

Pri vidni umazaniji je potrebno usnje ? glede na stopnjo umazanosti ? očistit z mild ali stark Reiniger. Če je umazanija globoko v brazgotinah, potem je potrebno uporabiti krtačo za usnje.

Mesta, ki jih boste popravljali ali barvali je potrebno razmastiti s čistilnim bencinom, da se sredstva za popravilo bolje sprimejo. Leder Reiniger dobro odstrani umazanijo, ne odstrani pa pred tem nanesena olja, voske in silikone, ki so v veliko negovalnih sredstvih. Ta sredstva onemogočijo dober oprijem in obstojnost Leder Fresh ali tekočega usnja.

Zaradi obrabe je potrebno groba mesta pred popravilom ali barvanjem zgladiti z Leder Schleifpad.

Na mestih, kjer je barva obrabljena ali usnje prelomljeno, lahko originalno barvo osvežite z Leder Fresh. Na mestih z največjimi barvnimi razlikami je potrebno barvo večkrat nanesti in posušiti s sušilcem za lase. Ker tudi barva zaradi vezivnih sredstev deluje kot polnilno, se površinske poškodbe povsem popravijo. 

Leder Fresh je v 46 standardnih barvah. Po želji vam pošljemo barvno karto. Če željene barve ni na barvni karti, potrebujemo vzorec ali ime barve proizvajalca. Barvo vam nato, proti doplačilu, zmešamo po vašem vzorcu ali imenu barve proizvajalca. Seznam nam znanih vzorcev proizvajalcev boste našli pod barvno karto na naši spletni strani. Vprašajte vašega trgovca, da vam glede na številko šasije sporoči ime barve (ne številčne kode). Kot alternativa je tudi vzorec usnja, izrežite za palec velik kos pod sedežem ali za tapeto. Lahko nam pa pošljete tudi vzglavnik, senčnik ali usnjen pokrov. Seveda vam bomo to vrnili. Večje praske, zlome in manjše razpoke lahko zaprete s tekočim usnjem.

http://www.youtube.com/watch?v=imzzATKKT8c

http://www.youtube.com/watch?v=6LQQ456LLxE

http://www.youtube.com/watch?v=4ttFnUeybmY